Störst i Amerika

När solen står högt på himlen och inte ens ett glas kallt vatten kan kyla ner en får man söka svalkning någon annanstans, har man barn vet man att de trots den höga värmen måste aktiveras och ha kul. Detta gäller vare sig man är här hemma eller på semester i något annat land, barn som är uttråkade går en tillslut på nerverna med tjat och gnäll om hur tråkigt allting är. Men då är det tur att det finns platser som erbjuder svalkning och kul på samma gång, skulle man befinna sig i USA på semester finns det en hel del ställen dit man kan vända sig för en dag på ett vattenland med kanor och pooler.

Arken utan djur

Skulle man befinna sig i närheten av Wisconsin Dells kan man bege sig till parken Noah´s Ark, nationens största vatten park och nog lever det upp till sin titel. Här kan man finna 51 kanor att ta sig en tur i, söker man en annan typ av spänning erbjuder utomhusparken två vågpooler där man kan gunga med. Känner man sig lite sportig kan man alltid testa på parkens surfsimulator eller kanske surf  safari.

En flygande båt

Denna park erbjuder något för alla åldrar och all den spänning man kan tänka sig orka med, i attraktionen Bermuda Triangeln tillexempel vet man aldrig riktigt vad som dyker upp efter nästa sväng. Känner man för att åka något tillsammans med hela familjen kan man testa på Flying Gecko, en åktur för 4 personer där man på en gummibåt tillsammans åker in i totalt mörker för att sedan flyga runt i svängarna. Här kan man skrika hur mycket man vill, ingen kommer ändå veta vem det var i mörkret.

Verklig bio

Känner man inte för att bli blöt finns även torra aktiviteter, parken erbjuder en dive-in biograf i 4D där man kan lukta på det som spelas upp, man kan känna stänken och ducka för flygande objekt. Trots detta är det helt säkert för hela familjen men en upplevelse man sen kommer glömma, barnen kommer älska det. Söker man efter något annat finns också en arkadhall där man kan spela spel och ta det lugnt en stund innan man ger sig på alla de spännande vattenrutschkanor som här finns.

Världens längsta åktur

Har man tagit sig till USA och deras största vatten park kan man inte missa en tur i Amerikas mest spännande vattenrutschkana. Black Anaconda är en kombination av en vattenrutschkana och en karusell på över 400 meter som kommer ta dig på ett snurrande äventyr där du får stirra terrorn i ögonen innan den svarta anacondan sväljer dig hel. I denna åktur trotsar man gravitationen då man kommer upp i hastigheter som 48km/timme, helt klart en fart fylld åktur för endast de modiga. Och har man testat denna får man inte heller missa Time Warp, en tur in i världens största skålformade tur där man kastas runt i tiden och förs in i det okända för att sedan slungas ut i hyper fart i tid och rum. Oavsett vad man väljer i denna park är en sak säker, när dagen är slut och det är dags att åka hem kommer du ha haft en fantastiskt rolig dag.